Puuttuva pala

PuuttuvaPala

 

Olet juuri saanut palapelin, jonka olet tilannut. Avaat laatikon ja aloitat kasaamisen onnellisesti, kunnes huomaat puuttuvan palan. Älä panikoi vielä!
On helppoa hukata palapelin pala, joten tässä vinkit.


 

Palapelin palat usein tarraavat vaatetukseen tai ihastuttava lemmikki tai lapsenne tekee tuttavuutta paloihin. Anna muutama päivä aikaa etsinnälle ennen kuin julistat palan hävinneeksi! Tarkista pakkaus - on hyvin mahdollista, että se voi olla piilossa tai jumissa pakkauksen taitteissa. Etsi perusteellisesti kaikki huoneet, joita käytit palapelin avaamiseen, rakentamiseen, liimaamiseen, kuljettamiseen tai säilytykseen. Tarkista tuolit, matot, jääkaapit ... et koskaan tiedä! Lopuksi varmista, että kaikki tähän mennessä asetetut palat kuuluvat siihen, missä ne ovat. Näin tiedät tarkalleen, mitä puuttuu vai puuttuuko.
Eikö vieläkään löydy mistään? Älä huoli, on vielä vaihtoehtoja.


 

Älä menetä toivoa, on vielä tapoja päättää palapeli! Paras tapa toimia on ottaa yhteyttä valmistajaan.

 

Monet suosittujen palapelien valmistajat ovat varautuneet tähän, että saatat tarvita korvaavan palan. Osa valmistajista korvaa yksittäiset palaset tai sitten koko palapelin. On muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä. On mahdollista, että korvaavat palat eivät ehkä sovi juuri tähän palapeliin. Valmistajat vaihtavat tai päivittävät usein leikkuuterät laadunvalvonnan yhteydessä. Jos näin on, voit harkita Puzzle-tohtori ( http://www.jigsawdoctor.com/).
Palaa ei löydy ja tarvitset korvaavan palan, noudata näitä ohjeita!

 

Huom! Yksittäisiä paloja ei toimita kukaan muu kuin Educa, muille valmistajille pitää esittää reklamaatiota tehdessä että on kyseessä valmistusvirhe jonka jälkeen voi tehdä tuotteesta reklamaation. Yksittäisen palan puuttuminen on ristiriitatilanne johon emme ota kantaa koska sitä on vaikea osoittaa pakkaus/leikkuri viaksi.

 

Mikäli osoittautuu että kaikkien palan etsimis ponistelujen jälkeen palat ovat edelleen hukassa / puuttuvat, ota yhteyttä meidän asiakaspalveluumme niin katsotaan miten voimme ratkaista ongelman.
 

2022 eteenpäin hoidamme vain Schmidt Spielenin tuotteita koskevat reklamaatiot ja pakkausvirheet. Toki kuluttajasuojalain mukaisesti käsittelemme myös poistuneiden valmistajien tuotevirheet lain mukaisen ajan puitteissa.

 

Schmidt Spielen: asiakaspalvelu@palapelimaailma.fi