Yritys

Palapelimaailma on palapeleihin sekä palapelitarvikkeisiin erikoistunut yritys. Laajasta valikoimastamme löytyy palapeliharrastajalle palapelejä sekä palapelin kokoamiseen tarvittavia tarvikkeita. Toimimme Suomessa mm. Saksalaisen Schmidt Spielenin edustajana joka on yksi maailman parhaita sekä laadukkaimpia palapelien valmistajia. Muita edustamiamme merkkejä on mm. Ranskalaiset BlueBird sekä Grafika.

 

Palapelimaailma on osa APS-Tarviketta. APS-Tarvike on vuonna 2010 toimintansa aloittanut Mäntsäläläinen harrastevälineiden maahantuonti sekä verkkokauppa yritys jolla on useiden vuosien kokemus verkkokaupasta sekä palapelien maahantuonnista ja markkinoinnista.

 

Palapelimaailma kokee 2020 syksyn aikana muutoksia! Valikoimamme päivittyy lähes kokonaan, uudistamme logomme sekä varastomme kokee muutoksia logistiikan osalta. Tulemme panostamaan Speciaali tuotteisiin yhä enemmän 2020 syksyn aikana ja karsimme valikoimastamme tiettyjä valmistajia ja tuotteita pois. Tavoitteemme on että syksyn 2020 aikana varastossamme on yli 1000 speciaali tuotetta ympärimaailmaa! 2020 Palapelimaailma täyttää 10-Vuotta, täten haluamme julistaa sitä uudistamalla toimintaamme ja tuotteitamme.

 

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua sähköpostitse ja nopean toimituksen tilauksille maanlaajuisesti. Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteemme ovat varastotuotteita ja siten toimitettavissa heti. Verkkokaupastamme ostamisesta on pyritty tekemään asiakkaalle mahdollisimman helppoa.

 

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme.

 

YHTEYSTIEDOT

Palapelimaailma / APS-Tarvike

Mäntsälä

Sähköposti: myynti@palapelimaailma.fi

Verkkokauppa: www.palapelimaailma.fi

palapelimaailma_tiimi

Palapelimaailman toimiston Tiimi / Kuva Mäntsälän lehdestä 2020

Myynti:

Anneli Suomalainen (FI)

Myynti (ulkomaat) / Ostot:

Pietari Suomalainen (EN / FI)

 

Y-Tunnus: 2353182-4

ALV. Rek: FI23531824