Yritys

Palapelimaailma on Schmidt Spielen ja BlueBird palapeleihin sekä palapelitarvikkeisiin erikoistunut yritys. Laajasta valikoimastamme löytyy palapeliharrastajalle palapelejä sekä palapelin kokoamiseen tarvittavia tarvikkeita. Toimimme Suomessa Saksalaisen Schmidt Spielenin edustajana joka on yksi maailman parhaita sekä laadukkaimpia palapelien valmistajia. 

 

Palapelimaailma on osa APS-Tarviketta. APS-Tarvike on vuonna 2010 toimintansa aloittanut Mäntsäläläinen harrastevälineiden maahantuonti sekä verkkokauppa yritys jolla on useiden vuosien kokemus verkkokaupasta sekä palapelien maahantuonnista ja markkinoinnista. APS-Tarvike omistaa myös www.Jigisetti.fi kalastustarvikekaupan ja maahantuonnin.

 

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua sähköpostitse ja nopean toimituksen tilauksille maanlaajuisesti. Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteemme ovat varastotuotteita ja siten toimitettavissa heti. Verkkokaupastamme ostamisesta on pyritty tekemään asiakkaalle mahdollisimman helppoa.

 

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme.

 

YHTEYSTIEDOT

Palapelimaailma / APS-Tarvike

Hirvihaara

Sähköposti: myynti@palapelimaailma.fi

Verkkokauppa: www.palapelimaailma.fi

 

Y-Tunnus: 2353182-4

ALV. Rek: FI23531824